Acerola paketlenmiş ürünler - Paketlenmiş acerola meyve tozu ürünleri
Acerola kirazı (malpighia glabra), "Antillerin Kirazı" olarak da bilinir, Orta Amerika kökenlidir ve günümüzde çoğunlukla Brezilya'da yetiştirilmektedir. Yılda en az 26 °C ortalama sıcaklığa ihtiyaç duyan 2 - 3 metre yüksekliğindeki çalı, yılda 30 kg'a kadar meyve üretebilir. Turuncu-sarıdan koyu kırmızıya kadar değişen meyveler, kiraz boyutundadır ve hafif ekşi bir tada sahiptir, limonları andırır.
Doğal C vitamininin harika çok yönlülüğü
Acerola tozumuz en az %17 C vitamini ve geniş bir yelpazede ikincil bitki maddeleri içermektedir. Bu flavonoidler, C vitamininin vücut tarafından optimal şekilde emilmesini sağlayan en önemli aracılardan biridir. Antioksidan hücre korumasına katkı, doğal C vitamininin en önemli özelliklerinden biridir; bu da acerola'yı yaşlanma karşıtı bir ürün haline getirir. Acerola kirazları, ortalama 100g olgun acerola meyvesinin 17.000 mg C vitamini içermesiyle, C vitamini sağlayan en yüksek kaynaklardan biridir, narenciye alerjisi olanlar için idealdir.
%17 C vitamini içeren meyve tozu: 100g + 500g
%30 saf C vitamini içeren organik meyve tozu, dondurularak kurutulmuş: 100g
%17 saf C vitamini içeren organik meyve tozu, sprey ile kurutulmuş: 100g + 500g
Şeker içermeyen, Xylit ve pirinç ile yapılan pastiller, 600 mg: 70g
%60 C vitamini içeren organik pastiller: 70g